Співачка Злата Огнєвіч, яка стала головною героїнею нового сезону популярного проєкту "Холостячка" переконана, що за один день можна прожити маленьке життя. І саме це відбулося з нею на шоу.

Про це артистка написала у новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де за її життям з цікавістю спостерігають понад 371 тисячу читачів.

"Діліться враженнями, як вам сподобався випуск #Холостячка2021 🙌 За один день можна прожити маленьке життя! Саме так і було зі мною на найромантичнішому проекті про кохання ❤️🔥 #ZlataOgnevich #ZOteam #Шипы_и_Розы #Відносини", - написала вона. Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

У коментарях глядачі спробували замовити словечко за своїх улюбленців. Проте як би вони не вихваляли своїх фаворитів останнє слово буде все ж за Златою Огнєвіч.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

"Боже, така любовна любов з Максимом 🔥", "Я за Діму, бо ваше тяжіння відчувається навіть через екран❤️ ну і Андрій Хветкевич теж чоловік мрія, але то вже вам вирішувати)) найменше подобається Максим", "Вона просто неймовірнаааа 🥺🔥🔥🔥😍😍", - пишуть у коментарях.

Коментарі, instagram.com/zlata.ognevich

Коментарі, instagram.com/zlata.ognevich

Нагадаємо, Григорій Решетник показав українкам нового "Холостяка": "Гарний вибір". Телеведучий Григорій Решетник розповів глядачам, хто став новим героєм 12 сезону проєкту "Холостяк"

Як повідомляв портал "Знай.ua", покинув кохану і побіг до Злати Огнєвіч: дівчина пробачила своєму хлопцеві після вильоту з "Холостячки". Дівчина колишнього учасника проєкту "Холостячка" розповіла історію, в яку важко повірити

Також "Знай.ua" писав, учасники "Холостячки" затанцювали з радості після вильоту претендента на серце Злати Огнєвіч: "Втратили пацана". Співачка Злата Огнєвіч оловною героїнею нового сезону популярного проєкту "Холостячка" відправила додому Олега Плахотнюка