Як же нудно ми живемо. Зі Сполучених Штатів Америки прилетіли дуже цікаві новини, які допоможуть відволіктися. Американка Ешлі розповіла про одне з найдивніших побачень у своєму житті. Все відбувалося як в трилері: хлопець несподівано пішов з ресторану і не повернувся. Фінал, за її словами, був ну дуже смішний.

Історію про "смішне" побачення Ешлі детально розповіла у відео, яке опублікувала в мережі TikTok. Її нікнейм "hai_im_ashleigh_".

Розповідь дівчини стала настільки популярною, що її встигли подивитися більше 5 мільйонів разів, продовження зібрало 500 тисяч переглядів. Сама історія трапилася досить давно – ще в 2016 році. Ешлі познайомилася з Полом в додатку для миттєвої зустрічі Tinder, де у них відразу зав'язалася відмінна розмова.

Публікація Ешлі, скріншот: TikTok

З хлопцем було цікаво спілкуватися, але вони не могли зустрітися цілих два місяці через сильну зайнятість на роботі. Та й жили досить далеко один від одного – близько години їзди на автомобілі.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Показати ще

Одного разу, нарешті, все дуже добре збіглося: Ешлі пішла гуляти з подругою в торговий центр, який був поблизу будинку, де проживав Пол. Пара списалася - і він погодився приєднатися, адже дуже хотів зустріти Ешлі. Та ще й запропонував оплатити вечерю обом дівчатам. Ешлі була дуже щаслива, адже Пол їй реально подобався, хоч вони ніколи і не бачилися.

Пол прийшов - і відразу пішов

Вони всі разом зустрілися і пішли в місцевий заклад на вечерю. У певний момент Пол згадав, що забув гаманець в машині, і пішов. Дівчата чекали його 15 хвилин, поки не подумали, що він просто їх кинув. Ешлі була в сльозах.

Побачення, скріншот: YouTube

Коли вони виходили з ресторану, то побачили, що його автомобіль досі стояв на парковці. Подружка заглянула всередину автомобіля - і голосно закричала. Пол був повністю оголений.

Вона говорила мені: "Не дивись в автомобіль, не дивись". Я таки заглянула і побачила його повністю - повністю голого. Він опустив вікно і запропонував: "Не хочете зайнятися сексом втрьох?", - згадує Ешлі.

Можливо, він думав, що це буде дійсно несподівано і романтично. Але Ешлі взагалі не оцінила такий вчинок від "принца на білому коні". Дівчина просто розвернулася і пішла разом з подружкою.

Раніше повідомляли, Павло Зібров поділився рецептом ароматної смакоти на мангалі: замінив дружину Марину без сковорідки і фартуха.

Як повідомляв Знай.uа, "Це дуже страшно": бомба-білявка публічно покарала свого чоловіка за його зраду з 19-тирічним хлопцем.

Знай.uа писав, Григорій Решетник перетворився на "солодкого" хлопчину - дружина Христина залишилася в захваті: "Запрошую тебе на побачення".