Існує вірування, що дотримуючись певних народних прикмет можна притягнути у свій дім благополуччя і таким чином покращити фінансовий стан членів сім'ї.

Що потрібно мати в домі, щоб гроші хлинули рікою, розповідається на сайті Radiotrek. Ці речі прості і їх зовсім не складно знайти, зате користі, як зазначається, буде багато.

Що купити у дім, щоб водилися гроші:

Скарбничка

Скляна або керамічна скарбничка згідно з віруваннями наших предків є ніби магнітом для грошей. Саме тому розбиваючи скарбничку, вони завжди залишали одну монету із неї "на розплід". Її зберігали у гаманці, або клали у нову скарбничку.

Грошове дерево, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Красула, або грошове дерево

Саме ця кімнатна рослина вважається символом фінансового добробуту. На дно горщика завжди клали монету. А у разі, якщо ви купили рослину і поки не збираєтесь її пересаджувати, то радять приклеїти монету до дна горщика ззовні. Поряд з грошовим деревом не можна ставити кактуси та інші рослини з гострим листям.

Фонтан

Вважалося, що вода з фонтану може привернути у дім гроші і багатство. Підійде також картина із зображенням води, яка "рухається". Це може бути, наприклад, водоспад чи джерело.

Акваріум

Така річ в домі просто необхідна, оскільки вода символізує багатство, щастя і удачу, вона також очищає простір навколо людини. Водночас рибка золотого кольору є це символом сімейного щастя і достатку. Для посилення впливу удачі в акваріумі має бути дев’ять рибок.

Акваріум, Laguna

Трилапа жаба

Найпоширенішим грошовим талісманом є фігурка триплапої жаби, яка тримає в роті монетку. Вона має бути золотого кольору і виготовлена з металу, пластику, глини.

Клубок червоних ниток

І, як не дивно, привернути багатство також допоможе звичайний клубок червоних ниток. Його розмотують і намотують на дерев'яну палицю або дерев'яну ложку. Потім такий фінансовий талісман кладуть під ліжко і чекають на багатство.

Кредит, долари - фото kurs.com.ua

Нагадаємо, Олена Зеленська заявила, що поверне дітей у шкільні їдальні: "Кондитерка, сосиски й інші субпродукти". Перша леді Олена Зеленська заявила, що потрібно повертати дітей у шкільні їдальні. Адже завдяки правильному сніданку та обіду, учні краще вчитимуться

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віталій Кличко молиться "за здоров'я" моста Патона. Мер Києва Віталій Кличко прозвітував про ситуацію з ремонтом аварійного моста Патона у Києві

Також "Знай.ua" писав, нардепам робитимуть безкоштовні ПЛР-тести на Covid-19 при вході у Раду, а з українців здеруть мінімум 650 грн. Народні депутати зможуть безплатно робити ПЛР-тести на COVID-19 у Верховній Раді України