Просто з Донбасу, де українські захисники відважно охороняють мир для всієї країни, прийшла історія про бійця ОМБР ім. Костянтина Острозького Сергія. Він сміливо захищає українську землю на східних кордонах вже не перший рік і буде це робити до того часу, поки не повернуть всі окуповані землі.

Про історію Сергія стало відомо завдяки новій публікації прес-центру ООС в мережі Facevook.

Боєць Сергій, фото: Facebook

"Я колись, в цивільному житті, займався в сфері будівництва, досить не погано заробляв. Потім працював у Службі безпеки України, займався іншими видами діяльності, однак коли російський окупант ступив на нашу землю, Я не роздумуючи пішов у військкомат і попросився на схід.", - каже Сергій.

Цілий рік не було відповіді, з військкомату, лише в 2015-му Сергія мобілізували до польового Проскурівського вузла зв'язку, а звідти і поїхав захищати землю.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Українські захисники, фото: Unian

"Я пішов в армію з патріотичних переконань. А ще - щоб свою сім'ю захистити. Всі знають, що російські маріонетки не зупиняться на Донбасі ... але ми цього ніколи не допустимо", - зазначив Сергій.

Захисник каже, що дуже багато людей, з якими знайомий з дитинства, з ким працював у цивільному житті – мобілізувалися в армію ще в 2014-му. Багато з них залишилися в армії, підписали контракт і служать в різних частинах по всій Україні.

Сергій каже, що захищатиме українську землю до того часу, поки він буде потрібен і будуть сили. Мріє, як і всі - щоб війна врешті-решт закінчилася і окуповані землі знову повернулися в Україну.

Раніше повідомляли, донецькі бойовики відкрили вогонь по мирному селищу, під завалами опинилися люди: захисникам України довелося потужно відповісти.

Як повідомляв Знай.uа, путінські окупанти прямо з ранку підстрелили воїна-санітара на Донбасі: відвезли до лікарні у важкому стані.

Знай.uа писав, воїни ЗСУ підірвалися на путінській вибухівці на Донбасі: від машини не залишилося і сліду.