Популярна українська співачка Світлана Лобода вразила шанувальників гарячим пляжним фото, на якому сидить спиною до фотографа в ледь помітному купальнику.

Цим знімком співачка поділилася на своїй сторінці в instagram, де за її життям та музичною творчістю стежать 11,5 мільйона підписників.

На фото Світлана Лобода сидить на піску спиною до камери та демонструє ідеальну фігуру, яку прикриває лише ниточка від верхньої частини бікіні та трикутник стрінгів: тендітні плечі, тонка талія та спокусливі стегна. Її волосся розпущене, а дивиться вона на сонце, що сідає у хвилі. На попереку можна побачити посвітліле знамените тату попдіви, яке відоме фанатам ще з тих часів, коли Лобода співала у гурті "Віа Гра".

Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial

"Моя робоча сторона – права", – підписала фото Лобода, іронічно відповівши на хейтерські коментарі. Справа в тому, що днями, коли Світлана давала інтерв'ю Маші Єфросініній та Андрію Данилевичу, ведучі вирішили змінити звичайний ракурс для зйомок. Глядачі припустили у коментарях, що це могло бути пов'язане із побажанням співачки показати себе глядачам із "робочого боку".

Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Приватбанк оголосив про важливі зміни: стосується власників пластикових карток

Показати ще

Нове фото викликало ажіотаж у шанувальників, і вони завалили Світлану Лободу сотнями компліментів у коментарях.

«Неробочих сторін у Вас немає», «Ззаду теж чудовий вигляд», «Прекрасна», «Нереальна», «У вас будь-яка сторона – вогонь», «Яка граційна талія у Світулі», «Шикарний вигляд», «Люблю абсолютно кожну вашу робочу сторону», «Ви прекрасні з усіх боків», - діляться фоловери своїми враженнями під фото.

Коментар, instagram.com/lobodaofficial

Знай.ua нагадує: Світлану Лободу хотіли присоромити за відібраний телефон у доньки, але не вийшло: "Нав'язати дитині побільше..."

Як раніше повідомляв Знай.ua: Світлана Лобода отримала материнську турботу від іменинниці Лоліти: "Вона вся така, приїжджала і годувала..."

Також Знай.ua писав: Світлана Лобода повернулася до України та видала, що про неї кажуть інші: "Не така страшна..."