Американська співачка Біллі Айліш, яка стала справжньою іконою стилю для багатьох шанувальників, порадувала своїх фанатів відвертим знімком в соціальній мережі Instagram.

На знімку 19-річна Біллі Айліш позує, повернувшись до дзеркала. Її груди майже повністю оголені, і її прикриває тільки край фото.

Дівчина задумливо дивиться в дзеркало, напівприкривши очі. На другому знімку-флакони парфумів, які виконані у формі бюста виконавиці.

Скрін, Instagram Біллі Айліш

«Is she yours yet? (Вона ще твоя?)",- підписала знімок мегазірка.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Аге u talking abt the perfume or you?? (ти про духів говориш або про тебе ??)", - цікавляться шанувальники.

Багато поскаржилися, що не можуть купити парфум в своїй країні, а інші просять, щоб разом з духами їм прислали і сами модель.

Скрін, Instagram Біллі Айліш

"no cuz i'm not in the US (ні, тому що я не в США)", " does the perfume come with the model? (чи йде парфум з моделлю?) ",» Be mine (Будь моєю)«, " yes you are mine! (Так, Ти моя!)», - пишуть фанати Біллі Айлиш.

Нагадаємо, що вічно самотня Біллі Айліш з'явилася на людях з вагітною подругою:"симпатична". Біллі піднялася на дах разом з близькими подружками
Раніше Знай писав, что Біллі Айліш в розкішній сукні повторила легендарний образ Мерлін Монро:"втілення мрії". Біллі Айліш закинула розтягнуті толстовки і показала форми в розкішній сукні
Також Знай повідомляв, що Біллі Айліш зробила це просто на капоті машини: все через "любовний лист". Біллі Айліш креативно нагадала про себе