Відома українська ведуча телеканалу "1+1" Соломія Вітвіцька частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 230 тисяч осіб.

Зараз жінка поділилася серією знімків з маленьким красенем Ванею, який є її хрещеником. Вітвіцька дуже щаслива, що у неї є можливість проводити з цією дитиною час.

Скрін, Instagram Вітвіцька

"Іван ще той кокетун. І як ми підспівуємо "гусам" - шукайте в галереї🎉 відразу випереджу зауваження-Ми їхали не по дорозі, а по закритій території навколо будинку, швидкість не більше 10 км. а на дорозі малюки, звичайно ж, повинні їхати в авто в дитячому кріслі ❤️ Люблю наші зустрічі з @tarabarova - це завжди смачно і весело❤️ а як пройшли ваші вихідні? Готові до драйвового понеділка?😜🤘", - пише в публікації Соломія Вітвіцька.

На другому знімку можна помітити і саму Світлану Тарабарову, яка прогулюється в синьому спортивному костюмі.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Соломія Вітвіцька, фото: Instagram

"Знаєш, Мене ти більше не вставляєш, - скоро буде думати Іван, дивлячись на тарілку з вівсянкою", "Від вiдоса аж серце зупинилося. В іншому - ви всі красиві. Бережіть себе❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька розповіла про проблеми перебування в червоній зоні: "Неможливо"

Як повідомляв "Знай.ua", Соломія Вітвіцька поскаржилася на агресивну поведінку після розлучення: "Вас ображають і принижують"

Знай.ua писав, ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька налякала українців виглядом після ДТП: "Віримо в краще"