Російський гуморист і актор, а також п'ятий чоловік відомої співачки Алли Пугачової Максим Галкін активно веде свій аккаунт в Instagram і часто радує багатомільйонну аудиторію різними публікаціями з особистого і творчого життя, за яким в соцмережі стежить більше 9 мільйонів чоловік.

Цього разу, замість звичних розважальних відеороликів і знімків з урочистих заходів, Максим Галкін розмістив чарівну фотографію зі своєю коханою дружиною Аллою Борисівною Пугачовою, на честь 20-річчя їхнього спільного життя.

У кадрі 72-річна співачка позує в сміливій міні-сукні, яка дозволяє розглянути фанатам приголомшливо стрункі ніжки. А ось Галкін одягнений більш, ніж скромно - прості сині джинси і світлий гольф. Але, безумовно, разом пара виглядає неймовірно гармонійно.

Всі користувачі соцмережі захопилися образом Алли Борисівни. Під публікацією жодного поганого коментаря, лише схвальні компліменти, адресовані відомій співачці.

Скріншот з коментарів, instagram.com/maxgalkinru/

Популярні новини зараз

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/maxgalkinru/

Скріншот з коментарів, instagram.com/maxgalkinru/

Скріншот з коментарів, instagram.com/maxgalkinru/

Нагадаємо, що Максим Галкін втер ніс улюбленцю жінок Стасу Михайлову: пощастило Аллі Пугачовій

Як повідомляв Знай.uа, Максим Галкін перетворився на мудреця і показав, як можна швидко заробити: "Одягни його взуття..."

Також портал Знай.uа писав, що Максим Галкін і Алла Пугачова навчили своїх дітей дорослим забавам: "намахлюють" батькам на старість