У мережі з'явився новий ролик з Тіною Кароль, який вона записала спільно зі своїм шанувальником. Це вже не перше їх відео.

Опубліковано ролик на його сторінці в соціальній мережі TikTok, активним користувачем якої він є. Регулярно хлопець знімає забавні ролики, і ось, йому пощастило зловити свого кумира.

Справа в тому, що вони раніше вже зняли спільний ролик, і всі почали питати, як у нього так вийшло, що вони зняли разом відео, і скільки довелося заплатити грошей.

"Мільйони, тисячі, мільярди" - співається в пісні, яку хлопець підібрав на фон ролика. І звичайно ж зазначив, що це був жарт, і знялася Тіна Кароль з ним в першому ролику абсолютно безкоштовно.

У коментарях користувачі почали відзначати, що вони думають про цей ролик. При цьому, багато хто почав думати, що все це зроблено за допомогою монтажу.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

"Там повинні бути я";

"Щороку все красивіше і красивіше";

"Фотохейтери скажуть хейтершоп";

"Гарненький";

"Це вона? Вона походу не знає як старіти".

Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok

Минулий ролик був не такий популярний, але все ж на ньому теж можна побачити Тіну Кароль. Хлопець просто співав пісню з її нового альбому, як раптом вона підійшла і почала підспівувати. У коментарях користувачі знову почали відзначати, що все це монтаж, і вона не записувала з ним ролик.

Нагадаємо, що Тіна Кароль знайшла собі грузина, Дан Балан в минулому

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль "втекла" на батьківщину Саакашвілі до Іраклі Макацарія заради улюбленої справи Влада Ями

Також, Тіна Кароль "взялася" за Дана Балана і спантеличила фанатів