З сонячної Австралії прийшли доволі "спекотні" новини. Так, чоловіки, які повинні гасити вогонь, вирішили його навпаки розворушити. Однак полум'я це не десь на складі, а в грудях прекрасної половини людства. Пожежники випустили свій черговий сексуальний календар в рамках благодійної місії.

На кожному місяці красуються накачані рятувальники з оголеним торсом і, цього разу, ще разом з тваринами. Всі гроші від продажів підуть для благодійних організацій. Про це повідомляє видання People.

Календар австралійських пожежників, фото: people.com

Цього року автори проєкту представили всього шість різних типів календарів у всесвітньо популярній серії: класичний соло, з собаками, з кішками, з кіньми, з різними іншими тваринами, наприклад, птахи, коала, кролик, коза, і літнє видання на пляжі в звичайному одязі і в плавках, а не в робочій екіпіровці.

Календар австралійських пожежників, фото: people.com

Популярні новини зараз

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Вартість кожного примірника оцінюється приблизно в 14 євро, що дорівнює 430 грн. На товари при покупці від трьох штук діє знижка 10%. Доставка, між іншим, працює по всьому світу, включаючи Україну.

Календар австралійських пожежників, фото: people.com

Австралійський календар пожежників було засновано в 1993 році заради благодійності. Справжні рятувальники хотіли надихнути займатися спортом, популяризувати добрі справи та підтримати Фонд дитячих лікарень, надаючи виручені кошти з продажів календарів на дослідження опіків у дітей.

Календар австралійських пожежників, фото: people.com

Зараз, вже на 28-му році свого існування, Австралійський календар пожежників зібрав понад 3,2 мільйонів доларів, які пішли для багатьох різних благодійних організацій.

Раніше повідомляли, Харків охопило потужне полум'я: рятувальники збивалися з ніг, людей довелося терміново евакуювати.

Як повідомляв Знай.uа, чотири роки сиділа без копійки: українка, яка виконує важку чоловічу роботу, поділилася досвідом.

Знай.uа писав, у Польщі пожежник викрав і побив українських дітей: зламаний ніс і машина в крові.