Марія Ільюхіна зіграла роль дочки Маші серіального сімейства Вороніних. Серіал, який був дуже популярний деякий час назад, розповідав про смішні будні звичайної сім'ї. Тепер же дівчинка виросла, а публіка виявилася до цього не готовою.

У соцмережі ТікТок, де у дівчини 1,2 млн фоловерів, вона опублікувала відео з відвертою фотосесією.

Юна Маша з "Вороніних" часто ділиться відвертими фотографіями, на яких постає в несподіваних образах. Крім того, вона пише вірші, співає, має звання кандидата в майстри спорту з художньої гімнастики і цього року вступила на перший курс Ранхігс.

На цей раз для фотосесії дівчина вибрала БДСМ-напрямок - шкіряний корсет, високі чоботи-ботфорти і оголена попа.

"Діти ростуть. Хтось цього не знав?", "Грала, чесно кажучи, так собі. З Пуговкою ніякого порівняння. Та й зараз виглядає не ах», - коментують глядачі.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Скрін, Instagram Марія Ільюхіна

"Класна діваха, але ці потворні чоботи...", "Ляжки відростила некислі!", "Красива дівчина виросла, але шкода, що все той же напрямок взяла», «Дааа, ууужж... Розчарування...", "Єгипетська сила!",- додають інші.

Скрін, Instagram Марія Ільюхіна

Нагадаємо, що Ліза Арзамасова з "татових дочок" замріялася на самоті на сходинках: без сина дуже добре.

Також портал Знай.uа повідомляв, що Оля Полякова розбовтала Маші Єфросиніній про роман з Іваном Ургантом: все сталося блискавично. Співачка Оля Полякова розповіла телеведучій Маші Єфросиніній все про її роман з Іваном Ургантом

Також " Знай.ua " писав, спокуслива Оля Полякова показала магію одним поглядом: встояти неможливо. Оля Полякова показала справжню магію одним поглядом.