Відома українська співачка Анастасія Приходько, яка займає суддівське крісло в проекті "Співають всі" на каналі "Україна", поділилася радістю з приводу виходу її нової пісні. Відповідне фото з'явилося на сторінці Анастасії Приходько в соцмережі Instagram, де за життям співачки стежать більше 103 тисяч читачів.

"Кожна прем'єра пісні - як іспит! Завтра я буду його здавати. Я завжди дуже хвилююся і переживаю! Але, цього разу, я вже не можу дочекатися виходу пісні «Подруга». Вона про справжню жіночу дружбу, яка, я впевнена, існує!», - написала Приходько.

Скрін, Instagram Приходько

На фото вона в чорному боді з цікавими підв'язками на ногах, і в блузці такого ж кольору з широкими рукавами. Волосся акуратно прибрані назад, за спину.

«У кого є та сама справжня подруга? Слідкуйте в сторіз за анонсами, щоб почути «Подругу» першими», - додала вона.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

"Ах яка жінка, яка жінка, мені б таку...", - написала під знімком експерт "Співають Всі" Олена Філонова.

"Ваууу ти шикарна Настя!", "Я як Хатіко, вірно і віддано чекаю виходу пісні. А може і ждатико", - приєдналися до привітань шанувальники співачки.

Нагадаємо, що багатодітна мама Анастасія Приходько забула про сумніви після третіх пологів: "дуже переживаю"

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько і Світлана Тарабарова пояснили, чому кинули велике місто і поїхали: "подвійні витрати"

Також портал Знай.uа писав, що багатодітна мати Настя Приходько відреагувала на хейт через її вагітність: "після цієї фрази полетить..."