Українка, яка отримала свою популярність завдяки незвичайній зовнішності, а також схожості з лялькою Барбі, Валерія Лук'янова розповіла про те, чому закритий і елегантний одяг це дуже красиво і добре.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є, регулярно там дівчина радує шанувальників різними кадрами і міркуваннями.

Цього разу вона заговорила про те, як правильно одягатися, щоб це виглядало елегантно. Валерія Лук'янова вважає, що крім того, що дівчина отримує гідний вигляд і естетичну привабливість, у неї також додається енергетичний захист.

"Коли збуджений чоловік дивиться на неприкриті місця дівчини, він пробиває її тонке тіло і впроваджує негативні програми, крім цього, до енергетичних пробоїв цих місць, присмоктуються лярви і відкачують енергію. Дівчата самі позбавляють себе того самого заповітного виду енергії, який шукають в дівчатах гідні чоловіки " - йдеться в повідомленні.

Буває часто, що жінці не вистачає виду енергії, яка залучають чоловіків, і всі дивляться тільки на оголені місця, позбавляючи всієї енергії. Для цього потрібно повністю поміняти стиль, щоб вами зацікавилися.

Популярні новини зараз

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Як тільки ви це зробите, на думку Одеської Барбі, ваше життя стане значно краще, і енергії стане в рази більше. Тому тягнути з цим не варто.

Нагадаємо, що Одеська Барбі Валерія Лук'янова стверджує, що її "завербували масони"

Раніше повідомляли, що Одеська Барбі продовжує епатувати зовнішністю ляльки, з кожним разом все складніше відрізнити

Також, дівчина перетворила себе на ляльку Барбі - за $150 тисяч переробила все тіло від чола до ребер