Подружня пара, за якою спостерігала вся країна з романтичного шоу "Холостяк" Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками чудового малюка, якому дали незвичайне ім'я – Лев. Тепер вони звикають до нового статусу і активно розміщують нові публікації в соцмережі Instagram.

Микита і Даша ділилися з аудиторією подробицями протягом всієї вагітності і самої родової діяльності, а зараз продовжують радувати фанатів новинами про стрімкий розвиток сина. Малюк з'явився на світ 13.07.2021, о 09:51 ранку. Лев народився справжнім богатирем, з вагою 3.760 і зростом 56 см.

Фото зі сторінки Даші Квіткової

Цього разу Даша знову заговорила про швидкоплинність життя. Раніше молода мама заявляла, що її малюк росте не по днях, а по годинах. У новому пості дівчина зізналася, що в її роботі, на перший погляд такій ідеальній, також бувають невдачі.

"Часто моє життя так мчить, що я навіть не встигаю усвідомити, скільки всього крутого відбувається, але так само після злетів бувають і падіння", - написала Квіткова.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Молода мама також повідомила фанатам про свої дивні гастрономічні примхи. Як виявилося, дівчині дуже доводиться до смаку ковбаска з перчиком, від цього поєднання вона отримує справжнє задоволення і можливість повернутися в щасливе і безтурботне дитинство.

"Не соромлюся розповісти про примхи, які не викорінити нічим. Я обожнюю ковбаску з перчиком", - зізналася Даша в публікації.

Нагадаємо, що Даша Квіткова взяла приклад з молодої дружини Віктора Павлика, Микита Добринін не втримався: "Моє велике..."

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова показала життя молодої матусі зворушливим фото: "Тепер він кайфує"

Також портал Знай.uа писав, що Даша Квіткова в купальнику показала розкішну фігуру, навіть Микита Добринін не стримався: "Ауууф"