Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує значну аудиторію яскравими фото і відео в соцмережі, де за нею стежить 3,7 мільйона чоловік. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Леся Нікітюк часто ділиться найцікавішими подіями свого життя і показує багато особистих моментів, що може дозволити собі не кожна медійна особистість. Артистка без сорому говорить про прості життєві справи та емоції, з якими напевно стикався кожен її шанувальник.

Леся Нікітюк, фото з instagram

Леся Нікітюк в Insta Stories поділилася знімками і відео зі своєї подорожі в сонячну Італію, у Флоренцію - столицю італійського регіону Тоскана. Як відомо, телеведучу в аеропорту зустріла і показала місто її подруга, а за сумісництвом і місцевий гід.

Скріншот з Insta Stories, Леся Нікітюк

Популярні новини зараз

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Поки дівчата вечеряли в одному із закладів, біля них пройшов губернатор Еудженіо Джані, і звичайно, Леся не упустила можливості сфотографуватися з важливим чиновником. Більш того, ігристе додало сміливості телеведучої і вона навіть цмокнула чоловіка в щоку.

Скріншот з Insta Stories, Леся Нікітюк

"Так, не, ну я повинна обійняти губернатора, голосувала за нього", - жартівливо сказала Леся на відео.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк завела дітей і відростила довгі роги: "Боже, мами, як ви витримуєте?"

Як повідомляв Знай.uа, 34-річна Леся Нікітюк поскаржилася на "важке" життя - втомилася від нескінченних вечірок: "Знову..."

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк у чорному халатику перетворилася на японську гейшу: шукає самурая