Нещодавно молодшій доньці онкохворої Анастасії Заворотнюк виповнилося 3 роки. Про дівчинку нічого не відомом і у соціальних мережах її не показують.

Востаннє маленьку Мілану бачили, коли їй і 1 року не виповнилося. Після звістки про хворобу Заворотнюк у родині знаменитої актриси про дитину не говорять. Нещодавно дівчинці виповнилося вже 3 роки, повідомляє "Mediabum".

Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов, instagram.com/tatiana_navka

Її мама Анастасія Заворотнюк зараз лікується вдома – в елітному селищі Крекшино під Москвою. Там же проживає чоловік Петро Чернишов, мама онкохворої актриси, її старша донька з американським нареченим і, звичайно, маленька Мілана. Однак, ніхто з родини не ділиться ні фотографіями дитини, ні якимись відомостями про неї.
Однак, на численні прохання старша донька Заворотнюк Анна відверто відповіла в особистому блозі, коли покажуть її маленьку сестру.

Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов, фото: Новые известия

"Коли у мене буде своя дитина, я буду вирішувати показувати її чи ні. В моєму Інстаграм моє життя. Коли вона виросте, може вона захоче ділитися своєю, а може, ні. Має бути її вибір, або вибір її батьків, але точно не мій", - зазначила старша донька Заворотнюк.

Скріншот сторіс

Популярні новини зараз

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Показати ще
Батько дівчинки професійний фігурист Петро Чернишов у своїх численних інтерв'ю теж не показує свою 3-річну доньку.

Нагадаємо, донька онкохворої Анастасії Заворотнюк виходить заміж: приховувала нареченого 6 років

Раніше Знай писав, стильний образ доньки "Моєї прекрасної няні" Заворотнюк - так одягається весь Париж

Также Знай повідомляв, донька онкохворої Заворотнюк Анна задумалася про роль у кіно: "Шерлок Холмс?". Спадкоємиця онкохворої Заворотнюк Анна перед весіллям задумалася про нову роль