Сергій Глушко показав малюнок своєю оголеною дружиною Наталією Корольовою. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Радянський і російський актор, співак, бодібілдер і стриптизер Сергій Глушко продовжує відкривати свої нові грані. На його офіційній сторінці в Instagram близько 199 тисяч фоловерів, з якими він ділиться подробицями взаємин зі своєю дружиною Наташею Корольовою.

Тарзан, instagram.com/tarzan___official

Цього літа, коли ще не вщухали чутки про зради в родині Сергія Глушка, сам бодібілдер раптово відкрив у собі талант живописця. Однією з перших картин було зображення оголеної дружини.

У листопаді він почав працювати над зображенням оголеної жінки, яка сидить на підвіконні. Однак він зазначив, що його нова робота виглядає зовсім інакше при іншому освітленні. Цим він поділився з шанувальниками, опублікувавши відеозапис 17 листопада.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

"Відкрив тут одну річ...деякі картини потрібно дивитися при мінімумі світла....😁 😎 # Тарзан # тарзаншоу", - повідомив він.

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Також Знай.uа нагадує:Тіна Кароль показала, якою різною вона може бути - Дан Балан кусає лікті: від пристрасної левиці до ніжної кішечки.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль зізналася, де вона пропадає цілодобово безперервно: "Давно не відчувала себе такою сексуальною...". Як повідомила співачка, за цей рік вона створила цілих три альбом. Жінка сама писала тексти і музику, щоб порадувати своїх шанувальників творчими новинками.