Виконавиця головної ролі в популярному аргентинському серіалі "Дикий ангел", відома Латиноамериканська актриса і співачка Наталія Орейро, показала кілька кадрів зі зйомок свого нового музичного відео.

Відповідний пост вона розмістила на своїй особистій сторінці в Instagram, де за її життям стежать 1,1 мільйона чоловік.

На знімках і у відео – Наталя, яку нарядили в сильно укорочену версію наряду покоївки. Щоб внести яскраві акценти в чорно-білу форму прибиральниці, Наталії пов'язали величезний червоний бант, нанесли червону помаду і зробили яскраво-червоний манікюр. Образ доповнили босоніжки червоного кольору на високих підборах.

В цілому Орейро виглядає неймовірно спокусливо.

«Que buen sábado para bailar una cumbia con @juaningaramo no? Acá les dejo unas fotis del back de este video que es una bomba. Субота-чудовий день, щоб танцювати кумбію з @juaningaramo, чи не так? Ділюся з вами фотографіями з бекстейджу відео, яке просто бомба", - підписала сама актриса оприлюднені знімки.

Популярні новини зараз

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Скрін, Instagram Орейро

Скрін, Instagram Орейро

Скрін, Instagram Орейро

"Una locura hermosa (красиве безумство)», «Queremos bailar cumbia contigo (ми хочемо танцювати cumbia з тобою)», «Наша улюблена Наташа», - із захопленням коментують побачене її фанати в коментарях.

Нагадаємо, Наталя Орейро перетворилася на сувору начальницю, від "Дикого ангела" не залишилося і сліду: "тремтіть". Наталія Орейро поділилася новими фото

Раніше Знай писав, зірка "Дикого ангела" Наталія Орейро намалювала собі червоні губи і чекає компліментів від росіян: "як матрьошка"

Також Знай повідомляв, зірка "Дикого ангела" Наталія Орейро отримала громадянство РФ і засипала лестощами росіян: "Люблю"