У соціальній мережі розмістили дуже скандальної пост, в якому говориться про те, що на 20-річчя першого фільму про Гаррі Поттера не запросили творця цієї чудової історії. Письменницю Джоан Роулінг проігнорували і не покликали на масштабну подію.

Відповідний пост розмістили на сторінці "peopletalk" в Instagram.

"Після того, як Джоан Роулінг не запросили взяти участь у зйомках спецепізоду, присвяченого 20-річчю першого фільму про Гаррі Поттера, в мережі запустили флешмоб на підтримку письменниці. Користувачі поширюють підтримуючі пости з хештегом #IStandWithJKRowling. За посиланням в описі профілю розповідаємо, хто із зірок кіновсесвіту зайняв сторону Роулінг #ГарріПоттер", - прокоментували фотографію за участю зірок легендарного фільму.

Численна обурена публіка, яка дізналася про цю неприємну подію, не стала довго чекати. Фанати історії про Гаррі Поттера не пройшли повз обурливої новини і написали свою думку з цього приводу.

кадр із фільму "Гаррі Поттер", Фото: Naked Science

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

"Вона придумала цю казкову Всесвіт!!! Без неї могли б і не знімати зараз всі такі ніжні і образливі) цукрові я б сказала) мені смішно! А Джоан дуже крута!!!", "Де був би Деніел Редкліфф зараз якби не її книги як взагалі можна говорити я буду зніматися якщо її не буде", "я звичайно за Джоан вона молодець і прекрасний письменник подарував світу такий шедевр,дуже розчарована Редкліфом і Уотсон вони виявилися невдячними по відношенню до письменниці і це дуже засмучує і викликає огиду до них (, Файнс молодець", - пишуть розчаровані фанати фантастичної історії.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали, в якій компанії проводить час Емма Уотсон.