З сонячного і великого континенту-країни Австралія прийшли дуже тривожні новини, які змусять наших читачок задуматися про зміцнення санітарних заходів безпеки. Справа в тому, що в штаті Новий Південний Уельс мама трьох дітей в Facebook зробила термінове попередження після того, як виявила чорну цвіль, заховану в популярній пляшечці для дітей.

Жінка заявила, що помітила, що її діти семи, п'яти і трьох років погано себе почували протягом декількох тижнів, але їх лікар не міг зрозуміти, чому. Про цю історію пише видання 7News.

Чорна цвіль на дитячих пляшечках, фото: Facebook

"Вони кашляли більше місяця, тому нам довелося пройти кілька тестів на коронавірус разом з іншими тестами. У них також довго був розлад шлунка", - сказала мама на умовах анонімності.

"Лікар дійсно запідозрив цвіль, але ми перевірили наш будинок на наявність чорної цвілі, і нічого не знайшли", — заявила жінка.

Популярні новини зараз

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Тільки коли вона глибоко очистила багаторазові пляшки з напоями, при більш детальному розгляді вона виявила чорну цвіль, що росте всередині мундштука.

Черная плесень на детских бутылочках, фото: Facebook

"Я спочатку не подумала про пляшки з напоями, тому що я дуже ретельно їх мою. Я щодня мию пляшки і сушу їх на повітрі - у кожної дитини по три пляшки, тому ми міняємо їх кожен день", — сказала вона.

Під час глибокого очищення пляшок з напоями пара прийшла в жах, виявивши цвіль, що ховається всередині мундштука.

"Я купила ці пляшки, тому що думала, що їх легко мити, але мене нудить від думки, що мої діти пили цвіль", - сказала вона.

Цвіль Найкраще росте у вологих і погано вентильованих приміщеннях і відтворює крихітні частинки, звані спорами. Вплив чорної цвілі може призвести до закладеності носа, чхання, кашлю, хрипу, респіраторних інфекцій і погіршити астму і алергічні стани.

Мама вирішила поділитися своєю історією в групі в Facebook, щоб попередити інших батьків подібними пляшками з напоями.

Багато батьків поділилися подібним досвідом, одна мама сказала: "У нас була така ж проблема з пляшками для води, і моя маленька дівчинка теж захворіла, і ми виявили цвіль між гумовим ущільненням. Більше ніколи не куплю їх пляшки".

Раніше повідомляли, українців ледь не нагодували салатом зі склом: "А в чому проблема, дістав і далі їж".

Як повідомляв Знай.uа, "Справжній дракон": вчені дістали з давніх пісків гіганта з 7-метровими крилами, замість пащі - спис.

Знай.uа писав, українець мало не купив "живу" диню: "Там всередині вже сидр".