Відомий український реп-виконавець та чоловік співачки Насті Каменських Потап вже готується до новорічних свят, тому перевтілився на Діда Мороза, однак не зовсім класичного.

Потап має чимало шанувальників, тому часто тішить їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить 1.9 мільйона осіб.
Цього разу він поділився новим фото зі своїм колегою та другом Позитивом. Для фото вони обоє перевтілилися у дідів морозів, однак не зовсім звичних. Вони вирішили не використовувати традиційно червоно-білу гамму, а надали перевагу чорному кольору.

Фото зі сторінки Потапа

"Погані Діди Морози наближаються!", - так Потап підписав опубліковане фото.

Шанувальникам Потапа прийшлося до душі його нове фото, тому вони прийнялися залишати для нього десятки компліментів.

"Звучить привабливо 🔥", "Ок'ей👌", "Можна мені таких сант😂🔥", "Офігенні 🔥і я хочу таку шапку) де можна купити????", "Дорослі мужики... 😂😂", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Скріншот коментарів

Варто додати, що на сторінці у Наді Дорофєєвої з'явилося коротенько відео з Позитивом та Потапом в образу Дідів Морозів. Вони станцювали під їх нову новорічну пісню.

Скріншот сторіс Наді Дорофєєвої

Нагадаємо, Настя Каменських одним фото довела, що не вагітна: Потап не встиг. Настя Каменських поділилася фотографією з її "поверненням" до чорного кольору одягу

Раніше Знай писав, Настя Каменських змінила стиль на "підлітковий" - спідниця, як у "Тату" і чорний манікюр: "Доньку Олексію народи". Артистка з'явилася перед шанувальниками в зухвалому образі. Ніколи не бачили такої

Також Знай писав, Настя Каменських ніжно притулилася до молодого красунчика: на Потапа явно не тягне