Відома українська телеведуча Марічка Падалко разом з родиною дуже зраділа появі снігу у Києві. Вони не змогли всидіти вдома та вийшли на прогулянку.

Ведуча 1+1 Марічка Падалко має чимало шанувальників, саме тому вона часто тішить їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 200 тисяч осіб.
Цього разу в Instagram у розділі stories Падалко опублікувала коротеньке відео з родиною. Її чоловік Єгор Соболев та донька дуже зраділи першому снігу, тому вирішили прогулятися ввечері.

Скріншот stories Марічки Падалко

Зірка зізналася, що на вулиці не була всього кілька годин, а все так кардинально змінилося й земля вкрилася "білим простирадлом". Телеведуча зізналася, що через це одразу ж покращився настрій у неї та всієї її родини.

Скріншот stories Марічки Падалко

"Ми всіх вітаємо з першим снігом. Не були буквально кілька годин на вулиці і все замело і ми радіємо. Дуже. Хорошого вечора", - зізналася Марічка Падалко.

Нагадаємо, Тарас Тополя навчив Марічку Падалко робити "погане" вечорами. Телеведуча Марічка Падалко пережида стрес через колегу на роботі

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще