Григорій Решетник розкрив перед шанувальниками подробицями своєї професії. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник є популярною персоною, до якого можуть прислухатися українці. Чоловік активно веде свою Instagram-сторінці, яка має п'ятсот дві тисячі передплатників.

23 листопада Григорій Решетник показав фотографію на тлі апартаментів. Він зазначив, що нещодавно перелетів на інший кінець світу і знімається в декількох цікавих проектах. Крім цього, Решетник зазначив, що має унікальну професію, яке одночасно його хобі.

"Вчора до першої години ночі знімався в гумористичному проекті - насміялися досхочу (більше дивіться в сторіз) 📱 а сьогодні перелетів на інший кінець світу і зараз вже на знімальному майданчику одного зі своїх улюблених проектів. У мене незвичайна Професія - можна сказати унікальна. У неї немає меж, меж, вона вабить, надихає і закохує в себе з першого дотику Желаю бажаю, щоб і ваші хобі стали професією 👏", - повідомив він.

Нагадаємо, що Григорій Решетник перетворився на "солодкого" хлопчину-дружина Христина залишилася в захваті: "запрошую тебе на побачення"

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Григорій Решетник перетворив синів на" холостяків "перед фіналом зі Златою Огневич: "ТАТО обиратиме наречену"

Також портал Знай.uа писав, що Григорій Решетник показав українкам нового "Холостяка": "Хороший вибір"