Непорядок на складі Amazon призвів до того, що один маленький хлопчик отримав більший, дорожчий і потенційно більш смертоносний подарунок, ніж той, який він просив.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Малий хлопець, який хотів іграшкову бензопилу, отримав ранній різдвяний сюрприз, коли водій Amazon замість цього приніс йому справжній електроінструмент.

Спантеличений тато Джон Айронмонгер оприлюднив в Твіттері фотографію безпечної пластикової іграшки, яку він замовив для своєї чотирирічної дитини, разом з потенційно небезпечним кущорізом, який прибув замість нього.

Спочатку він подумав, що через плутанину була доставлена справжня бензопила, і написав: "Прекрасний жест з боку Amazon, щоб відправити моїй чотирирічній дитині справжню ланцюгову пилку замість іграшки, яку він просив!"

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Бензопила

Пам'ятаючи про те, що кущоріз Stihl при неправильному використанні може легко відірвати палець дорослій людині, не кажучи вже про палець чотирирічної дитини, користувач Twitter Олівія Фрейзер відповіла: "Сподіваюся, у нього тверда рука".

Джо Михальчук відчував те ж саме, жартуючи: "Я сподіваюся, що це буквально не буде коштувати вам руки і ноги".

Деякі інші користувачі соціальних мереж також здивувалися, що така річ, як іграшкова бензопила, взагалі існує.

Один з коментаторів сказав, що вони "злегка стурбовані, є така річ, як іграшкова бензопила", а інший попередив "не хочу занадто голосно дзвонити в дзвіночки, але, якщо ваша дитина зараз просить іграшкову ланцюгову пилу, я не передбачаю вашій родині хороше майбутнє через кілька років".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що народний депутат потрапив в аварію.