Ще з початку карантину через пандемію коронавірусу багато пар опинилися на межі розставання і розталися. Такі пари були і серед зірок в 2021 році: DZIDZIO і SLAVIA, Кім Кардашьян і Каньє Вест, Білл і Мелінда Гейтс, Позитив і Анна Андрійчук, Ірина Білик і Аслан Ахмадов...

Серед звичайних людей таких розпадів теж було багато. Але, якщо зірки вирішують це в правовому полі, ділять майно і намагаються все вирішити цивілізовано. То звичайні Таньки і Володьки можуть попсувати нервів один одному.

Одну таку історію розповіла дівчина в соціальній мережі. Поки її не було вдома, чоловік, з яким вона була в процесі розлучення, виніс з квартири все спільно нажите майно і залишив тільки котів.

На відео видно, як дівчина під пісню колишньої Єгора Кріда - Нюши "Вою на луну" кружляє з пухнастиком і зазначає, що він залишив найцінніше для неї.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Дійсно, залишається тільки дивуватися, як люди можуть прожити відрізок життя з людиною, клястися їй в коханні, а потім ось так вчинити, залишивши ні з чим.

Як добре, коли є кіт, який розвіє будь-які печалі.

А ось в коментарях дівчина отримала небувалу підтримку:

"Майно у нього згорить, коти просили" ,"Все добре, я наслала на нього порчу на пронос", "Майно наживете, а коти - це цінне", "А я у колишнього чоловіка віджала його котів. Він сказав, що забере за півроку після розлучення, але більше не згадував про них. Яке ж щастя", "Залишив найдорожче. Добре хоч на це совісті вистачило"...

Залишається тільки побажати дівчині удачі, а котики вже точно допоможуть її утримати.

Нагадаємо, що хитрий котик увірвався у прямий ефір і розбавив нудне шоу.

Раніше ми повідомляли, що кіт мера Садового перетворився в антистрес для львів'ян.