Зараз акторів студії "Квартал 95" знає буквально кожен. Однак, якщо подивитися на їх дитячі фотографії, то навряд ви впізнаєте в них народних улюбленців.

Дитячими світлинами Олени Кравець, Євгена Кошового, Олександра Пікалова та інших поділилися на сторінці студії "Квартал 95" в Instagram.

Олена Кравець, фото "Квартал 95"

У студії "Квартал 95" вирішили показати, як змінилися народні улюбленці, тому поєднали їх сучасні світлини з дитячими. Так, Олена Кравець позує з собою Маленькою, ніби то обійнявши себе за плечі. У той період майбутня зірка носила зачіску каре та чубчик.

Євген Кошовий, фото "Квартал 95"

Євген Кошовий не надто змінився з юності, однак він став набагато мужнішим та набрав кілька кілограмів. Його колега Олександр Пікалов теж з юності набрав кілька кілограмів та відпустив бороду.

Олександр Пікалов, фото "Квартал 95"

Юрій Великий, фото "Квартал 95"

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще
Змінився і Юрій Великий, який постійно пародіює президента Зеленського. Однак незмінним у нього залишилася любов до музичних інструментів. У дитинстві він грав на гітарі, а зараз на баяні.

Юрій Ткач, фото "Квартал 95"

"Твій янгол-охоронець завжди поруч. Це внутрішня дитина, яка є в кожному з нас. Піклуйся про неї!", - сказано у повідомленні.

Степан Казанін, фото "Квартал 95"

Міка Фаталов, фото "Квартал 95"

Володимир Мартинець, фото "Квартал 95"

Нагадаємо, дружина Юрія Ткача "вкрала" улюблене хобі Януковича: тільки страусів не вистачає

Раніше Знай писав, зірка "Жіночого кварталу" потрясла попою перед Катею Нікітіною заради Потапа: "У подруги класна...". Зірки "Жіночого Кварталу" станцювали під музику Олексія Потапенка

Також Знай повідомляв, Євген Кошовий ніжно уткнувся в Потапа - Настя Каменських не переживе: два міцних горішка