Український борець і народний депутат Жан Беленюк частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 130 тисяч чоловік.

Якось він ділився, як йому вдалося завоювати золоту медаль на Олімпійських Іграх в Токіо, а ще відповів на головне питання - чи збирається він закінчувати свою спортивну кар'єру.

Жан Беленюк, кадр з відео ЖВЛ

"Я офіційно не завершую свою спортивну діяльність. Мене ніхто не квапить зі своїм рішенням, тому я вибрав ось такий формат, що цей рік я відпочиваю, я відновлююся, я продумую кроки на майбутнє", - зізнавався він.

А зараз він підігрів інтерес, показавши українцям дві зароблені медалі на Олімпійських іграх - золоту і срібну.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

"Бог любить трійцю?😅 або вистачить і дві? :) чекаю вашу відповідь у коментарях😇", - пише Жан Беленюк у новій публікації.

Скрін, Instagram Беленюк

"Потрібна ще одна точно🥇", "Чекаємо ще❤️🔥", "Якщо так, то чому ні😉", "Тільки якщо третім буде золото", "Тут вже без варіантів, потрібна третя🏅 заміни гідної вже не має. Надія тільки на тебе", "Все від стану здоров'я в першу чергу залежить", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Беленюк)

Нагадаємо, учасник "Україна має талант" уклав Холостячку Ксенію Мішину прямо на сцені-аж злетіла

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні хочуть створити унікальну допінг-лабораторію: на що відомі нардепи-спортсмени витратять 160 млн

Знай.ua писав, Жан Беленюк зізнався, чи завершить спортивну кар'єру після отримання золота на Олімпійських іграх: "Я вибрав"