Стало відомо про те, що відомий український співак Іван Дорн випустив перший кліп українською мовою. Це перша подібна композиція у музиканта.

33-річний артист записав нову композицію, яка називається "Там тебе нема". Хоч він раніше і переспівував пісню "Танець Пінгвіна", все ж в особистому репертуарі це перша композиція українською мовою.

Як зазначив сам співак,"тебе нема сьогодні" — це переосмислення композиції "Сьогодні" українського гурту "Океан Ельзи", що увійшла до альбому 2001 року "Модель".

Він виставив публікацію на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де розповів, що відчуває, хто слухає дану композицію

"Біжать мурашки і накочуються сльози від цього треку. Сподіваюся, що і вас він не залишить байдужими".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Варто відзначити, що в новому кліпі він вперше зняв свою дружину Анастасію. Вони вперше за 14 років стосунків зробили крок у публічність.

"Коли режисер Юля принесла мені ідею кліпу, ми зрозуміли, що таку зворушливу і глибоку історію можна показати в кадрі по-справжньому тільки з коханою людиною. Ми з Настею завжди вважали, що особисте повинно залишатися особистим, і не хотіли зайвої уваги. Але тепер ми готові до цієї уваги як дві особистості зі своїми індивідуальними світами " - підсумував розповідь Іван Дорн.

Варто при цьому відзначити, що більшість публікацій Іван Дорн пише російською мовою, проте латиницею. Мабуть, це його нова фішка.

Нагадаємо, що Іван Дорн засвітив красуню-дружину і змусив фанаток ридати від заздрості

Раніше повідомлялося, що Іван Дорн у рясі показав, на що здатні московські попи

Також, Іван Дорн в халаті вперше показав красуню-дружину на червоній доріжці