Сьогодні, 26 листопада 2021 року, на телеканалі СТБ відбувся одинадцятий випуск романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч у головній ролі.

За серце виконавиці спочатку у випуску боролися троє чоловіків - Дмитро Шевченко, Андрій Задворний і Максим Тарапата. Однак згодом до них приєднався психолог Роман Свечкоренко, який обіцяв Златі повернутися і виконав свою обіцянку.

Учасники "Холостячки", скріншот: Youtube

Сьогодні вже "Холостячка" знайомила чоловіків зі своєю сім'єю. Першому випав шанс Максиму Тарапате. У глядачів відразу ж поцікавилися, як, на їхню думку, пройшло знайомство з її сім'єю. Користувачі пишуть, що чоловік говорив саме те, що люди і хотіли почути. Хтось заявляє, що знайомство пройшло добре, а комусь не сподобалося те, як поводився Тарапата.

Після цього відбулося спілкування з Дмитром, якого сестра Злати кілька разів називала не його ім'ям. І з Андрієм. Останній з названих чоловіків зважився на лазерне видалення тату, зроблене в попередніх відносинах. Однак він не посоромився сказати правду про те, що з нинішнім становищем - Злата не готова до створення міцної сім'ї.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Чоловіки з усією впевненістю прийшли на церемонію троянд, проте ситуацію для них зіпсував Роман Свечкоренко, який прийшов до них - без будь-якої підготовки, без спілкування тет-а-тет зі Златою. Глядачам нагадали, що Огнєвіч самостійно запропонувала йому повернутися після того, як він офіційно оформить розлучення.

Перша троянда дісталася Дмитру. Слідом до "Холостячки" підійшов Максим. У Злати немає для нього троянди, Тарапата - перший з чотирьох чоловіків, який відправився додому аж до фіналу. Слідом був Андрій, якому дісталася фінальна, друга троянда. А ось Ромі дісталася запасна троянда, щоб у них була можливість сходити на побачення наступного тижня.

Нагадаємо, в "Холостячку" повернувся улюблений психолог українців Рома Свечкоренко: Злата Огневич дочекалася

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч злякала українців однією трояндою в руці: "Я зроблю помилку"

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, як буде приймати остаточне рішення: "Все стискається всередині"