Сьогодні, 26 листопада 2021 року, на телеканалі СТБ розпочався одинадцятий випуск романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч у головній ролі.

Залишилося всього троє чоловіків - Дмитро Шевченко, Андрій Задворний і Максим Тарапата. Однак нещодавно вийшов новий промо-ролик, який трохи зіпсує плани хлопців, бо на проект повертається психолог Роман Свечкоренко. Його дуже довго чекали Українки і нарешті дочекалися.

Учасники "Холостячки", кадр з відео

"Рома обіцяв повернутися і дотримав своє слово. Хто ж тепер буде у фіналі-не пропустіть вже завтра о 19:00 на СТБ!",- йдеться на офіційній сторінці проекту.

Користувачі не оцінили дане повернення, бо бачать в цьому рішенні схожість зі сценарієм останнього сезону "Холостяка", коли таким же чином повернулася Юля"Зайка".

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Ну що за маячня... боротися за серце треба було весь проект ... ходив справи вирішував! І повернувся! Ви мене Любите тепер.... По-моєму це вже нерозумно і не цікаво!", "Сценарій минулого сезону😆", "повернувся, щоб знову піти додому", "А все, Рома. Пізно😂 симпатія симпатією, але у неї ж до цієї трійці вже почуття якісь є", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огневич злякала українців однією трояндою в руці: "Я зроблю помилку"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, як буде приймати остаточне рішення: "Все стискається всередині"

Знай.ua писав, дружина ведучого "Холостячки" Григорія Решетника у вишуканій сукні затьмарила Катю Осадчу: "І ще сто разів"