27 листопада 2021 року - 23 місячна доба. Місяць в цей час спадний, і знаходиться в знаку Діви. Сьогодні корисно боротися зі шкідниками, займатися добривом і пересадкою рослин.

День провокацій і змін. Бажано ставитися спокійно до різних перешкод, неприємностей і не здаватися. Утриматися від сварок і конфліктів, остерігатися агресії. Бажання зупинити зміни може зробити цей день дуже важким. Змиритися з тим, що зміни неминучі.

Найтриваліше за майже 600 років місячне затемнення

А що ж приготували зірки для всіх знаків Зодіаку?

Овен

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Сьогодні на матеріалі останніх подій і новин потрібно обміркувати перспективи і чітко розставити пріоритети. Спілкування краще звести до мінімуму і створити собі спокійну обстановку для роздумів. Наведення порядку і будь-які монотонні роботи теж сприятимуть проясненню поточних ситуацій і правильному вибору.

Овен

Телець

Чим складніше завдання ставить життя, тим ефективніше стає ваша діяльність. Ви демонструєте свій креатив і тягнете навантаження за двох, але ваше самопочуття може сигналити про перевантаження. Чергуйте роботу з приємними заходами.

Телець

Близнюки

Необхідна обережність в словах, особливо, якщо є відчуття, що назріла криза і розвиток ситуації може піти в небажаному для вас напрямку. Не слід довіряти неперевіреним джерелам інформації, але варто проявити спокій і спостережливість в ситуаціях, які розкриваються через необережність або нетерпіння інших учасників.

Близнюки

Рак

Не зупиняйтеся, якщо почали розвивати якусь тему. Добре проводити час з тими, з ким збігаються інтереси. На день потрібно мати чіткі наміри, але не особливо пускати ситуації на самоплив. Можливі конфлікти, емоційні дискусії.

Гороскоп, скріншот з відео

Лев

Практичність сьогодні буде добре поєднуватися з творчими ідеями. Ви зможете приділити достатньо уваги деталям і нічого важливого не пропустити. День сприятливий для домашніх справ, прибирання, господарських покупок, роботи з рослинами.

гороскоп

Діва

Сьогодні добре займатися домашніми роботами, прикладними видами творчості, рукоділлям, кулінарією, купувати інструменти і пристосування для хобі та захоплень. Можна спробувати свої сили в чомусь новому.

Діва

Терези

Краще не будувати великих планів на цей вихідний. Щось або хтось можуть перешкодити їх здійсненню. День може принести несподівані зміни в справах і відносинах. Намагайтеся не ускладнювати те, що відбувається. Важлива ваша реакція, швидкість прийняття рішень.

Терези

Скорпіон

Потрібна обережність і чутливість до процесів, які назрівають навколо і всередині вас, швидка реакція. Почуття, симпатії, антипатії не вдасться ігнорувати, і вони будуть визначальним чином впливати на ваш настрій, стимули і цілі. Початок нової справи може бути вам нав'язаний.

Скорпіон

Стрілець

Накопичені претензії і невдоволення можуть сьогодні вирватися "на свободу". Вам буде складно підтримувати спілкування і залишатися привітним і чарівним, як це ви для себе вирішили. Робіть свою роботу і виконуйте зобов'язання, не починаючи нічого нового.

Стрілець

Козоріг

День обіцяє масу контактів, зустрічей, дзвінків, але у вас може бути зовсім інший настрій – на самоту, заняття справами, які ви вважаєте корисними і потрібними. Слідкуйте за станом здоров'я, правильно харчуйтеся, дихайте свіжим повітрям.

Козеріг

Водолій

Корисні очисні заходи. Подумайте, як відновити сили і які вправи або процедури для цього знадобляться. Може прийти нова інформація, яка змусить внести зміни в хід роботи або у відносини з діловими партнерами.

Водолій

Риби

У складних ситуаціях постарайтеся не розслаблятися. Щось раптово "розгойдає" ситуацію і вам доведеться відкласти всі справи і переключитися на щось термінове. Можуть прийти новини, які змусять вас зібрати раду і вирішувати, як діяти далі.

Риби, гороскоп

Нагадаємо, що чорний Тигр зобов'язує зробити правильний старт: яким буде 2022 рік для всіх знаків Зодіаку.

Раніше ми повідомляли, що астролог Пономаренко розповіла, яким буде початок січня в Україні - можливі невдоволення.