Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 400 тисяч чоловік.

У п'ятницю, 26 числа, відбувся передфінальний випуск "Холостячки", в кінці якого виконавиця вирішила попрощатися з одним з фаворитів - з Максом Тарапатою, і замість нього дати троянду повернувся психологу Ромі Свечкоренко.

Макс Тарапата і Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

Чоловік вирішив підсумувати свою участь на проекті і подякувати Злату за кожну хвилину, проведену разом з нею.

"Спасибі тобі @zlata.ognevich❤️ сьогодні (26.11) в нашій історії на проекті була поставлена крапка. Мені є що ще сказати, але це буде трохи пізніше. Лише хочу додати, що я вам всім дуже вдячний за підтримку і за те, що були зі мною весь цей час!", - пише Макс Тарапата в публікації.

На знімку він постав в досить мінімалістичному приміщенні. У класичному костюмі холостяк присів на підлозі, хоча позаду нього знаходиться диван.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

Злата Огневич, фото: Instagram

"Макс, ну чому.... Ти крут!👏", "Максим. Ти - неймовірний, я тобі вдячна за кожну мить на проекті🙌 Ти все знаєш...", "Цього я не очікувала", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч відправила психолога Свечкоренка у фінал: улюбленець публіки Тарапата поїхав додому

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч злякала українців однією трояндою в руці: "Я зроблю помилку"

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, як буде приймати остаточне рішення: "Все стискається всередині"