Відома українська телеведуча Людмила Барбір поділилася новим розкішним фото та розповіла про студентські часи.
Ведуча "Сніданок 1+1" Людмила Барбір має чимало шанувальників, саме тому зірка намагається часто ділитися з ними новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 80 тисяч осіб.
Цього разу Людмила Барбір поділилася новим фото у розкішній шкіряній сукні карамельного відтінку та розповіла, як змінилося наше життя за останні 20 років. Телеведуча зазначила, що зараз сучасна людина просто не може уявити себе без телефона, однак, так було не завжди.

Фото зі сторінки Людмили Барбір

"А от у студентські роки виходила на зв’язок із мамою всього раз на тиждень! Тоді не було мобільних телефонів, лише дискові. Пам’ятаєте такі?!)) Коли ще жила в гуртожитку, був у нас один телефон на всіх, що стояв на першому поверсі у консьєржки. А поряд завжди лежали записочки для студентів, кому в який час будуть телефонувати. Своєрідні нагадування)) і на так званій рецепції завжди було гамірно, бо по кілька студентів чекали своєї черги на дзвінок.🙈 Звучить дивно, але лише таким чином ми могли зв’язатися з рідними", - згадала Барбір.

Коли ти хотів поговорити по телефону, то обов'язково біля тебе юрмилася купа інших людей, а за таких обставин просто не можливо поговорити на якісь особисті теми. Хоча, як згадує Людмила Барбір їй дуже цього іноді хотілося.


Зараз же все кардинально змінилося, у кожного тепер є смартфон і він може зв'язатися з рідними у будь-який момент.


"Тому круто, що наші батьки та рідні зараз все частіше використовують смартфон, користуються інтернетом. Адже в сучасному світі це дозволяє бути на зв’язку з рідними, навіть коли між вами тисячі кілометрів", - підсумувала вона.

Нагадаємо, Людмила Барбір і Руслан Сєнічкін взялися за лопати заради порятунку планети. Телеведуча посадила іменну ялинку

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще
Раніше Знай писав, святкові Барбір і Сенічкін розповіли, де та як купувати "правильну" вишиванку. Сенічкін і Барбір показали свої святкові вишиванки
Також Знай повідомляв, Людмила Барбір запроторила Руслана Сенічкіна до акваріуму, а він і радий