У Москві помер відомий радянський і російський співак, композитор Олександр Градський. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Як стало відомо, знаменитого виконавця не стало в 2:10 в ніч на неділю. Напередодні він був госпіталізований з підозрою на інсульт.

За своє 72-річне життя Градський встиг заслужити звання "батька російського року", написати безліч пісень, випустити десятки платівок, поставити кілька рок-опер і навіть відкрити власний театр.

Найзнаменитіша його пісня - "Как молоды мы были", яка знайома навіть далеким від року слухачам.

Співак мав складний характер, міг різко висловитися про людину або явище. З його легкої руки в ужиток увійшли слова "журналюга" і "совок". За словами самого Градського,"у нього багато недоліків і одна перевага: він геній".

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Градський мав світову славу і міг похвалитися роботою з Лайзою Мінеллі, Шарлем Азнавуром, Джоном Денвером. З голосом в 3,5 октави він міг співати в опері, але йому до душі були власні експерименти в музиці.

Прізвище Градський - це дівоче прізвище матері, яка померла, коли майбутній композитор був ще підлітком. Так він вшанував пам'ять тієї, яка подарувала йому життя і привела в світ музики.

Нагадаємо, помер легендарний батько Даші Малахової, який керував Театром на Подолі" і вчив Єфросиніну: "як сумно і боляче...."

Раніше Знай писав, помер актор з "Вороніних" і "шукачів" Михайло Зубов, близькі не можуть прийти до тями: "як з цим жити? Прощай...". Актор не дожив до виходу на екрани кінострічки, в якій зіграв батька маленької дівчинки

Також Знай повідомляв, помер зірка "Ширлі-Мирлі" Валерій Гаркалін: вірус не дав акторові жодного шансу. Зірка радянського і російського кіно Валерій Гаркалін помер сьогодні, 20 листопада