Відома українська гумористка і актриса "Кварталу 95" Олена Кравець не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 620 тисяч чоловік.

Останній раз знаменитість виставляла хоч якусь публікацію в профілі ще кілька тижнів тому, 12 листопада. Тоді вона розповіла про свої відчуття після прийняття участі в озвучці драми "Котячі світи Луїса Уейна".

Олена Кравець і Євген Кошовий, instagram.com/kvartal95official

"Вперше в житті пробуєш себе в дубляжі кіно, і нехай навіть, залишаючись голосом за кадром, є голосом самої Олівії Колман ☺ ️ у фільмі з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі...", - писала Олена Кравець у публікації.

Але зараз не про це-зараз про її фанатів, які на неофіційній сторінці випустили ролик, відповідний сучасним тенденціям. Вони зібрали серію знімків актриси, зроблених в різні періоди її життя і з'єднали воєдино - чергуючи свіжі зі старими.

Олена та Марія Кравець, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Показати ще

У якийсь момент, на 20-й секунді з'являється чорно-білий кадр, на якому Олена постала з голим плечем, демонструючи обриси грудей в дзеркалі. І якщо не зупиняти відео, відразу ж з'являється перший кадр - коли вона була ще дитиною.

"Розумничка красуня❤️🙌", "Захоплююся вашим талантом", "Супер❤️", "Ах яка жінка...", "Красуня😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, донька Олени Кравець з Кварталу 95 кардинально змінила зовнішність: відрізала майже всю

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець з чубчиком, а пародист Зеленського - з гітарою: як виглядали зірки "Квартал 95" в дитинстві

Знай.ua писав, Олена Кравець здійснила мрію всього життя з талановитим красенем: із Зеленським не встигли