Відомий український кухар-кондитер, засновниця і викладач школи "GL", а також переможниця і суддя кулінарного проекту "МастерШеф" Ліза Глинська вирушила за кордон Шукати різдвяний настрій. Відповідний пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Ранок добрий! А ви коли ялинку плануєте народити? і в що? і яку?",- запитала вона, публікуючи фото і відео справжньої зимової казки.

На фото і відео Ліза, як дитина, радіє красиво прикрашеним ялинкам в європейському місті.

«А ми купили живу сосну в горщику, буде рости разом з дітками. А коли досягне стелі, посадимо в лісопосадці", "Будемо ставити штучну ялинку, десь 18-го грудня. Одягаю завжди різнокольоровими іграшками, не люблю в одному-двох кольорах», - діляться шанувальники кулінара.

Ліза Глинська, фото з instagram

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Два роки тому вирішили, що потрібно зробити вибір на користь альтернативних матеріалів, і замовили триметрову красуню від українського виробника!!! Виглядає приголомшливо!!! Шкода, коли рубають і викидають дерева всього на кілька днів!!! А аромат свята можна створити за допомогою гілочок нобіліса, він зараз у всіх флористичних магазинах продається, ще й з'являється можливість спробувати себе в ролі флориста-декоратора в створенні вінків і різдвяних квіткових композицій!",- підказують інші.

Нагадаємо, як уникнути витікання начинки з пиріжків: простий і зручний лайфхак. Велика проблема для тих, хто їх готує, легко вирішується.

Раніше Знай писав, нагодувати сім'ю за 50 гривень: Українка з села поділилася рецептом страви, якої вистачить на всіх

Також Знай повідомляв, рецепти для зустрічі Нового 2022 року: простий зельц, який захоче собі на стіл Ліза Глинська і Ектор-Хіменез Браво з "МастерШеф"