Оля Полякова і Маша Єфросиніна регулярно зустрічаються на дівич-вечори, в ході яких піднімають важливі для жінок теми. Назва цих вечорів - "Дорослі дівчатка".

Це цикл передач, який виходить на YouTube каналі Маші Єфросиніної. Темою однією з них стало "Якщо дружина заробляє більше за чоловіка".

Дівчата прийшли до висновку, що жінці небезпечно заробляти більше за свого чоловіка, так як це може привести навіть до розпаду шлюбу. Хоча і Маша, і Оля на даний момент через низку причин заробляють більше за своїх чоловіків.

І, забавно, що їхні чоловіки зараз знаходяться на шляху становлення головних здобувачів в сім'ї. Найголовніше - не завадити цьому. Проблемами з цього приводу поділилася Оля Полякова.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

"Коли ти починаєш заробляти більше, ти починаєш відчувати себе більше. І чоловік під гнітом начнает зйожуватись. Він починає відчувати себе меншим. І в цьому є пастка того, що ти затискаєш людину, він стає менш активним. І коли все повертається на круги своя - а це і відбувається з моїм Вадиком, тому що я зараз не витрачаю ні копійки на це все... 5 років я його утримувала і зараз це змінюється..." - ділиться "Королева ночі".

Логічно, що коли чоловік знову став заробляти хороші гроші, то він відразу захотів іншого ставлення. А Оля вже звикла бути головною, а доньки - Аліса і Маша - звикли іноді дозволяти собі вольності з татом, іноді допускати неповагу до нього.

Публікація Маші Полякової, скріншот: TikTok

"Діти бачать, як мама спілкується з татом і собі дозволяють якісь вольності... Поїзд пішов... Тому, лайфхак номер 1: якщо ви хочете, щоб ваш мужик колись знову заробляв - потрібно постаратися не придавлювати його до нігтя. Вадик одразу змінився... "Що ти розмовляєш зі мною, як з обслугою?", а зараз він каже " Де мої реферанси, де мій гарем?".. А дівки розійшлися..." - підвела підсумок Оля Полякова.

Нагадаємо, що Оля Полякова привела себе до ладу перед ніччю з Дзідзьо.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова працювала глоткою 230 днів на рік.