Юля "Зайка" 27 листопада пішла на концерт Дмитра Монатіка, активною фанаткою якого вона, очевидно, є. Такою ж фанаткою виявилася і телеведуча Леся Нікітюк, яка теж була там.

Учасниця "Холостяка", якою знехтував Міша Заливако, поділилася моментами з концерту Монатіка в своєму профілі в Instagram.

На "побачення" з кумиром Юля обрала чорний лук, який вигідно підкреслив її принади. Коротка спідниця, високі гольфи, сорочка з камінням, що переливається, ідеально підкреслили безпосередність "Зайки".

Сторіз Юлі Бельченко

Компанію Юлі склала ще одна учасниця шоу "Холостяк" Надін Медведчук. Вона встигла зняти "фанатку", що стоїть на сидіннях, коли вона записувала відео з концерту. Варто відзначити, що "Зайка" попередньо зняла взуття, щоб не забруднити тканину.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Сторіз Юлі Бельченко

Бельченко зазначила, що Монатік був прекрасним і це вже другий її з Надін концерт виконавця. Але найфеєричніше чекало на всіх наприкінці, адже на концерті опинилася і Леся Нікітюк.

Сторіз стали веселішими і через те, що, судячи з вигляду дівчат, вони обидві були трохи піддаті. І Юлі ледве вдавалося зробити хоч якісь кадри веселощів.

Сторіз Юлі Бельченко

Найепічнішим моментом вечора виявилося те, як Леся годувала "Зайку" з рук.

"З рук княгині, Лесі Нікітюк" - підписала кадри Юля.

Сторіз Юлі Бельченко

Нікітюк спробувала погодувати і Надін... Та спочатку потягнулася до бутерброда, але потім різко підстрибнула, показавши на телефон.

Сторіз Юлі Бельченко

Нагадаємо, що Юля "Зайка" перетворилася на королеву жіночих маніпуляцій.

Раніше ми повідомляли, що Юля "Зайка" опинилася з "Холостяком" в Монако, але за ними ув'язалася Надін.