У неділю, 28 листопада відбувся фінал проекту "Танці з зірками", де назвали ім'я переможця. Три пари боролися за кубок, але, титул здобула тільки одна.

За перемогу в шоу боролися відразу три пари - Ольга Харлан і Дмитро Дікусар, Костянтин Войтенко і Роксоляна Маланчук, а також Артур Логай і Анна Кареліна.

У цьому сезоні у фіналі виявилося три пари, так як тренери вирішили нікого не виганяти минулого тижня, і пропустити відразу три пари у фінал.

За результатами голосування журі, таблицю очолила пара Артура Логая і Анни Кареліної, а на третьому місці опинилися Ольга Харлан і Дмитро Дікусар.

Далі, після голосування глядачів перше місце залишилося незмінним-головною танцювальною парою в цьому році став Артур Логай і Анна Кареліна, саме вони здобули Суперкубок.

Популярні новини зараз

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Чоловік подякував своїй партнерці з цим, і закликав глядачів вірити в себе, не здаватися, і постійно йти до своєї мети, як би складно це не було.

Пізніше також з'явився пост в соціальній мережі Instagram, де Артур всіх подякував:

"Я стільки всього пережив. Стільки слів сказав, танців станцював❤️ я люблю і дякую всім, хто був поруч, голосував, вірив, підтримував, хто просто дивився і критикував, обов'язково скоро напишу про всі пост, а може і не один 🙏 🏻 але сьогодні, я хочу сказати спасибі собі".

Всього в цьому сезоні було 14 учасників, але до фіналу дісталися найсильніші. Серед учасників були такі знайомі імена, як Джамала, Фагот, Олександра Зарицька, Олексій Суровцев, Анастасія Оруджова, Іван Люленов, Дмитро Каднай, Євгенія Власова, Lida Lee, MELOVIN, і так далі.

Чи буде наступний сезон-невідомо, але найімовірніше цього варто очікувати, вже наступної осені.

Нагадаємо, "Танці з зірками" перетворяться на стриптиз? Харлан пообіцяла влаштувати Екшн на пілоні, у Логая і Войтенко немає шансів

Раніше повідомлялося, що еобідник "Танці з зірками": Артур Логай, Ольга Харлан або Костянтин Войтенко-українці зробили вибір

Також, Ольга Харлан на" Танцях з зірками "зробила це втрьох з колишнім Ірини Білик і "Холостяком" Чмерковським