У соціальній мережі показали знімки легендарного американського культуриста, підприємця, кіноактора, продюсера Арнольда Шварценеггера і його 24-річного сина.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Позашлюбного сина Арнольда Шварцнеггера вже охрестили "молодою копією" актора Джозефу Баену 24 роки і, як ви розумієте, він захоплюється бодібілдінгом ще більше гарячих знімків шукай за посиланням в профілі! Як тобі фігура юнака? #арнольдшварцнеггер", - підписаний пост в соціальній мережі.

Аудиторія, яка побачила унікальні кадри з легендарним Арнольдом Шварцнеггером і його сином, не стала стримувати свого захоплення. Фанати актора не пройшли повз таких фотографій і обсипали зіркову сім'ю компліментами.

Арнольд Шварценеггер з красунями-доньками, фото з відкритих джерел

Популярні новини зараз

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Показати ще

"На мій погляд, він єдиний з дітей Арні, хто успадкував частину татової харизми. Іншим зовсім не перепало", "різниця сина, народженого несимпатичною домробітницею і дітей від шлюбу з моделькою очевидна", "гени пальцем не розмажеш", "майбутній асталавіста бейбі", "фігурою схожий, але на обличчя....якби не бачила хто здогадалася б... А так тата не переплюнеш", "це поза шлюбний син від будинок працівниця шварца і з самого дитинства він і шварц знали про це тут немає генетики він з самого дитинства тягає залізо і ходить в зал", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "poepletalk" в Instagram

Комментарии на пост со страницы "poepletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі показали молодшу дочку Арнольда Шварценеггера.