Стало відомо про те, що зовсім скоро Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко переїдуть від Ніни Матвієнко, більше не будуть разом тіснитися в одному будинку. Вся справа в покупці квартири.

Співак Арсен Мірзоян розповів у програмі" Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі" Україна", що разом з дружиною купив нове житло. Це ексклюзивна новина, про яку артисти розповіли журналістам.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото: Instagram

Зараз вони проживають у великому будинку разом з дітьми і тещею, Ніною Матвієнко, але, зовсім скоро це все зміниться. Пара прийняла рішення кардинально змінити своє життя, і придбали квартиру, в якій разом будуть вити своє гніздечко.

Хоч квартиру вони і купили, але руки до ремонту ще не дійшли. У повітрі віє за настроями, але, як зізнався Арсен Мірзоян, їм вкрай комфортно зараз живеться, так як завжди є на кого залишити маленьку дочку. І що найголовніше, Ніна Матвієнко має можливість постійно бачитися і спілкуватися з онукою, і вона вдихає в неї нове життя.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Показати ще

Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Далі ведучий програми Даніель Салем вирішив запитати про те, чи відбувається у них з Тонею в будинку інтим, так як в будинку дуже багато жителів, і Арсен Мірзоян відразу ж, без сорому відповів.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото з Instagram

"Ми займаємося, коли нікого немає вдома. А це, я тобі скажу, досить часто. Така у нас сім'я, що хтось на гастролях, хтось ще десь. Це перше. По-друге, тут три поверхи. Коротше, можна...", - каже Мірзоян.

Нагадаємо, що колишня дружина Арсена Мірзояна Анна в чорному купальнику показала космос, якого немає у Тоні Матвієнко

Раніше повідомлялося, що Тоня Матвієнко розповіла, як її дочка посунула Арсена Мірзояна

Також, Анна Мірзоян показала, яку красуню упустив співак після весілля з Тонею Матвієнко.