Катерина Осадча розповіла про свої відчуття на фіналі "Танці з зірками". Про це вона повідомила на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.

Катерина Осадча є популярною українська журналістка і телеведучою, яка відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1". На її соціальній мережі в Instagram, на яку підписано 1,7 мільйона чоловік, телеведуча ділиться різноманітними подробицями особистого життя і кар'єри. Фолловери лайкають і коментують кожен її пост.

Як відомо, неділя, 28 листопада відбувся фінал проекту"Танці з зірками". У цьому сезоні у фіналі виявилося три пари, так як тренери вирішили нікого не виганяти минулого тижня, і пропустити відразу три пари у фінал. За результатами голосування журі, таблицю очолила пара Артура Логая і Анни Кареліної, а на третьому місці опинилися Ольга Харлан і Дмитро Дікусар.

Катерина Осадча була ведучою балкона на шоу. Після фіналу вона опублікувала спільну фотографію зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим.

"яскравий і дуже емоційний фінал Танців з зірками. Радість, сльози, емоції. Переможець обраний, вітаємо @logai.arthur і @karelina.ann _ _ під вашими ногами паркет горів! Ви дивилися фінал, за кого вболівали?",- повідомила вона.

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Фолловери активно почали коментувати даний пост.

"Це було яскраво, Катерина. Неперевершені образи"; " яка ви красуня! Найкраща в шоу-бізнесі і за манерами, і за красою", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що зірка "Слуги народу" Станіслав Боклан зворушив ніжним кадром з дружиною

Раніше сообащалось, що "Кріпосна" повертається і змусить українців затамувати подих

Також, Станіслав Боклан сяде в крісло Володимира Зеленського