Телеканал «Україна» до Нового року готує святковий випуск улюбленого шоу мільйонів «Маска». Найпопулярніші артисти країни зберуться в одному місці, щоб разом із глядачами розгадати головний квест року – хто сховався під образами зимових персонажів.

Популярна співачка Злата Огнєвіч, яка в образі величного Сонця здобула перемогу в першому сезоні шоу «Маска», з’явилась у святковому залі шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна». Побачивши зіркову колегу, незмінний детектив проєкту Оля Полякова поцікавилась, чи не вийшла артистка заміж, на що почула відверту відповідь.

«Заміж не вийшла, але ми плануємо», – заявила співачка Злата Огнєвіч у шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна».

Злата Огнєвіч

Вже пізніше зірка зізналась, що будує великі плани на майбутнє і наразі мріє про родину та дітей. А от 2021 рік Злата Огнєвіч назвала найромантичнішим у своєму житті, та це й не дивно, адже її очі так і світяться від щастя. Крім того, артистка дала дівчатам кілька порад, як знайти своє кохання:

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

«Раджу не думати, як підкорити серця у соціальних мережах. Натомість дівчатам насамперед слід знайти шлях до себе, знайти себе і зрозуміти, що подобається саме вам, чим ви хочете займатись і що відчувати кожного дня. Адже щастя – в середині кожного з нас, і щойно ми станемо щасливими, знайдемо того самого чоловіка. Думка про те, що прийде людина в ваше життя і все стане круто – не діє. Тому, дівчата, знайдіть себе, і кохання з’явиться у вашому житті», – коментує Злата Огнєвіч.