Стало відомо, що популярний хіп-хоп виконавець Элджей збирається покинути території Російської Федерації. Багато людей думаю, що він вирішив вчинити, як Моргенштерн, який вже виїхав з Росії, це наштовхує молодь на те, що молоді люди не збираються жити в Росії і замислюються над тим же.

Відповідний пост розмістили на порталі «peopletalk» в Instagram.

Елджей, скріншот: YouTube

"Елджей помічений на Кіпрі, що виходять з центру імміграції. Ексклюзивне відео PEOPLETALK дивись за посиланням у профілі. Невже репер збирається піти по стопах Моргенштерна і виїхати з країни? І чи з ним зараз перебуває його екс-дружина Настя Івлєєва? Всі подробиці - в матеріалі за посиланням в профілі", - підписала публікацію в соцмережі.

Варто відзначити, що знайшлися люди, які особливо не засмутилися через таку подію, але є і фанати, які думають, що це закінчитися загрожує для погляду молоді на майбутнє.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Елджей, скріншот: YouTube

"Я давно задаюся питанням... чому вони нав'язують підліткам саме такий спосіб життя? Вони ж думають, що це дійсно круто ... дуже сильно помиляючись...", "яке громадянство ? що б отримати громадянство на Кіпрі, потрібно купити нерухомість від 2.5 млн євро. А він отримує звичайний Пінк сліп. Це вид на проживання))))", "якщо вони з Настею разом, то це круто, по мені вони один одному підходять...а розлучення можливо необхідний захід через проблеми у нього", "Моргернштерн звалив, елджей звалює, коротше всі валять у кого є гроші", "Слава Богу!", "Отримання громадянства не означає "імміграцію"", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Настя Івлєєва після розлучення з Елджеєм продовжує зберігати його знімки.