Народний артист України, ректор Київського університету культури й мистецтв Михайло Поплавський у перший день зими, поділився потішним новорічним відео.

Михайло Поплавський має чимало шанувальників, тому часто намагається тішити їх новими фото чи відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за його життям стежить 5.8 мільйонів осіб.

Михайло Поплавський, скріншот

Цього разу Михайло Поплавський вирішив записати новорічне відео разом зі своїми студентками. На одному з кадрів він потанцював з ними біля ялинки у костюмі Святого Миколая.

Михайло Поплавський, скріншот

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

На іншому кадрі він показав, що новорічні свята це час смачної їжі. Саме тому замовив піцу та ще чимало смаколиків аби поласувати ними у перший день зими. Зазначимо, що все це Поплавський записав під головну пісню новорічних свят Jingle Bells.

До того Поплавський показав чи не найголовніший атрибут новорічних свят - мандаринку, яку почистив на камеру.

Михайло Поплавський, скріншот

"З першим днем зими! 🤩 Я вже в очікуванні новорічних свят, а ви? 😉", - так Михайло Поплавський підписав опубліковане фото.

Нагадаємо, Михайлу Поплавському набридли першокурсниці: вимагає щось новеньке. Михайло Поплавський розповів, як перетворив своє життя на театр

Раніше Знай писав, Михайло Поплавський згадав про два розлучення та смерть братів: "Зранку на мотоцикл, і в РАЦС". Які таємниці приховує життя харизматичного ректора

Також Знай повідомляв, 72-річний Михайло Поплавський заговорив про щоденний секс, енергії хоч відбавляй: "У всіх сьогодні буде". Відомий артист привітав фанатів з Міжнародним днем сексу