У п'ятницю, 3 грудня, має відбутися фінал 2 сезону шоу "Холостячка" із Златою Огнєвіч. Українська співачка повинна зробити свій вибір між психологом Романом Свечкоренко, Андрієм Задворним і бізнесменом Дмитром Шевченком.

Відзначимо, що Роман повернувся в шоу тільки в останньому випуску. Адже до цього Злата відправила його на час додому, так як дізналася, що він одружений і попросила його повернутися, коли він розлучиться. Свечкоренко це і зробив, феєрично повернувшись в проєкт, як нещодавно Юля "Зайка" повернулася в "Холостяк" з Михайлом Заливако перед фіналом.

Юлія "Зайка" і Михайло Заливако / скріншот з відео

Багато хто став пророкувати Роману долю Юлі. Мовляв, Злата обере Діму і все тут... У соцмережах точилися нескінченні суперечки, але зараз з'ясувалася та інформація, яка точно може поставити крапку у відносинах Романа і Злати... І все дуже банально і просто - Свечкоренко досі одружений. Докази цьому опублікувала українка у своєму акаунті в ТікТок.

Скріншот "Стан розгляду справ"

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Виявилося, знайти цю інформацію зовсім нескладно і вона є у вільному доступі. Тим більше дивно, що цього не зробила ні Злата, ні сценаристи шоу, перш ніж повертати психолога.

"Ось це новини",- підписала ролик дівчина.

У коментарях українці відразу стали намагатися виправдати Романа і взагалі прояснити для себе цю ситуацію. Але були і ті, хто просто розчарувався в шоу.

"Дівчатка з тіктока легко можуть перевірити, чи розлучився він, а команда СТБ не може", "Якщо обидві сторони згодні на розлучення, то це займає не так багато часу", "Він і не переміг", "Ну, хоч в Париж Злату звозив", "Понабирали б/у. Нормальних мужиків не було? Вільних"...

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огнєвіч розповіла, Як правильно загадати бажання на Новий Рік.

Раніше ми повідомляли, що фіналіст "Холостячки" спалився Григорію Решетнику, що вже переїхав до Злати Огнєвіч.