Відомий телеведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук любить радувати свою значну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежать понад 500 тисяч осіб.

Володимир Остапчук поділився з фанатами радісними новинами щодо побудови сімейного гніздечка з дружиною Христиною. Відомо, що телеведучий придбав землю для свого заміського будинку в котеджному селищі Золоче Прованс, недалеко від Києва.

Скріншот з Instagram, Вова Остапчук

Як повідомив артист, будівельники вже встигли вставити вікна і задути всі щілини, а він вирішив всі юридичні та формальні питання. Зараз молода подружня пара активно займається проектуванням будинку разом з дизайнерами, тому справ у них невпроворот. Але, Остапчук вже мріє побачити кінцевий результат і нарешті в'їхати в нове житло.

"Вже сильно чекаємо, щоб в'їхати в будинок, де тепло, затишно і звучить сміх. Творити, це так круто ❤️" - написав Володимир Остапчук.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/vova_ostapchuk/

Скріншот з коментарів, instagram.com/vova_ostapchuk/

Нагадаємо, що Вова Остапчук розкаявся за "голодну тусу" з блогерами в День пам'яті, повірили не всі: "Притиснули"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук показав, як його втішила дружина після "невдалої" вечірки в День пам'яті: "Ми можемо все"

Також портал Знай.uа писав, що головний винуватець "голодної туси" Заліско вибачився слідом за Остапчуком: "Що бабло животворне робить"