Відомий український співак Дзідзьо навесні цього року зізнався, що розлучається з Ярославою Притулою (співачка Slavia). Співак неодноразово зізнавався, що у нього з Ярославою виявилися різні погляди на життя.

В інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україна Дзідзьо зізнався, що після оголошення про розлучення на нього посипалося чимало запитань та хейту. Михайло Хома переконаний, що це сталося саме через, те що він перший оголосив про розлучення.

Однак, Дзідзьо й досі наголошує, що шлюб з Ярославою Притулою розпався через цінності. Виявилося, що артисти надто різні.

Дзідзьо, скріншот з відео

"Треба бути чесним з собою. Женився трикутник на квадраті, і вони собі двоє придумали ідеальні круглі двері додому. Як? Хто не правий? Хто правий? Не заходить ні квадрат, ні трикутник в ті двері додому, круглі", - зазначив Михайло Хома.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Дзідзьо зізнався, що хотів раніше повідомити про розлучення, однак боявся реакції фанатів. Співак підтвертав, що у їхній парі давно вже все йшло до розлучення, адже не було порозуміння.

Дзідзьо, скріншот з відео

"Як так, гарна дівчина, а він її кидає? Ах ти, Дзідзьо, Дзідзьо...така красива дівчина. А те що вдома порозуміння немає, те що я лягаю спати Слава ще щось робить, я встаю, а Слава ще спить. І як в ті круглі двері зайти. Тому поки не пізно треба було взяти відповідальність, і сказати стоп, так більше не буде. Слава, хочу бути щасливим і хочу бачити тебе щасливою. Тому набрався сміливості, заявив, сказав, що ми розлучаємося", - зазначив він.

Михайло Хоча зізнався, що за роки спільного життя, їх почуття з Ярославою дещо трансформувалися. Вони все одно люблять один одного, але більше не як чоловік та дружина, а як брат та сестра.

"Ми поважаємо один одного, ми переживаємо один за одного, але відносини чоловіка та дружини це інакше. В нас не було кому пояснити. Мами немає, батько помер, там мама в розлученні з батьком. Хто нам мав пояснити в 17 років, що ми не так робимо? Ми не знали, як це робити", - каже Дзідзьо.

Дзідзьо, скріншот з відео

Дзідзьо також прокоментував гучні інтерв'ю колишньої дружини, в яких вона розповідала подробиці їхнього розлучення. Артист каже що у той момент вирішив просто змовчати, адже розумів, що у Ярослави накопичилася образа.

"Я так само не зрозумів, як так любили, а потім розпинають. Скажімо, діляться, як я можу бути такий аб'юзер, засранець, зрадник. Тобто я не розумів, що робити, в мене з Олею (ред. Олею Цибульською) ніколи нічого не було, а я маювиправдовуватися за те, що нічого не було. Слава це прекрасно знала. Просто вже...от ті дівчата, понакручували щось, а я шишки діставав", - підсумував він.

Нагадаємо, Дзідзьо "увійде" в тіло Олі Полякової одразу після Нового Року: це цікавіше, ніж доїдати олів'є

Раніше Знай писав, Оля Полякова ощасливила Дзідзьо після розлучення, не пошкодувала навіть свого тіла: "До мурашок"

Також Знай повідомляв, розлученого Дзідзьо приїхала втішити мама - терміново вимагає онуків: вже наварила борщів і насмажила котлет, немає тільки невістки