Відомий український дизайнер і творець унікального бренду одягу Андре Тан (Андрій Тищенко) радує шанувальників не тільки авторськими стильними нарядами, а й цікавими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 270 тисяч осіб.

Цього разу дизайнер розмістив відвертий пост на тему справжніх бажань і цілей, які так часто зраджують люди через нав'язані суспільством правил і схвалення. Андре Тан закликав своїх шанувальників скоріше прислухатися до поклику серця і почати робити те, чого б дійсно їм хотілося. Адже час настільки швидко летить і є ймовірність не встигнути виконати бажане.

"Ми обманюємо себе і свою душу, обираючи професії, які нам нав'язали батьки, їздимо в машинах, які нам нав'язало суспільство, намагаємося довести щось колишньому і купуємо дорогі речі на останні гроші, намагаючись заглушити незадоволеність", - написав Андре Тан.

Скріншот з Instagram, Андре Тан

Скріншот з коментарів, instagram.com/andre_tan_official/

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/andre_tan_official/

Раніше ми писали про те, що Андре Тан назвав 5 божевільних ідей, які підкорили світ: окуляри для собак, друг в оренду і кафе для котиків

Нагадаємо, топ "шкідливих порад" від Андре Тана - як одягнутися на новорічний корпоратив не гірше Осадчої: "люстри у вуха" і "закільцьована" рука

Також портал Знай.uа писав, що Андре Тан зізнався, що тричі був на межі життя і смерті: "Відкачували кисневою подушкою"