Всесвітньо відома американська співачка і кумир мільйонів підлітків по всьому світу Біллі Айліш частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 96 мільйонів чоловік.

Зовсім скоро, через кілька тижнів, виконавиця святкуватиме День Народження, ювілей - їй виповниться 20 років. У той момент вона була ще з зеленим волоссям, але вже в березні Біллі вирішила змінити стиль і перефарбуватися в блондинку.

Скрін, Instagram Біллі Айліш

Минуло трохи менше дев'яти місяців, як раптом Айліш знову перефарбувалася-тепер, як відзначають деякі користувачі, вона стала схожа на хлопчика, з якою стрижкою. Артистка перефарбувалася в брюнетку, демонструючи зміни поглядом камери зверху вниз.

Публікація за вісім годин набрала більше 8 мільйонів лайків і сотні захоплених коментарів.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Скрін, Instagram Біллі Айліш

"Шалено", "Обожнюю це волосся😍", "Господи, помилуй", "Мила", "Ти так прекрасна", "Це виглядає так добре, я закохана", "Супер красива!", "Темне волосся повернулися? Я тільки почав звикати до блондинки", "Нарешті позбулася цих потворного світлого волосся❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Пора припинити...": Біллі Айліш стала людиною року за гідний вчинок

Як повідомляв "Знай.ua", Біллі Айліш оголила груди перед дзеркалом і довела, що можна прожити без пластики: "Вона ще не твоя?"

Знай.ua писав, напівгола Біллі Айліш у сукні-сітці змусила фанатів молитися: "В ім'я Батька, сина і дому Гуччі"